2015. január 24., szombat

2. évad - 5. rész - Zavarodottság

ELŐSZÖR IS!
TUDJÁTOK MENNYIRE SZERETEM A ONE DIRECTION. ÉS MOST BÉCSBEN LESZ KONCERTJÜK. LEHETŐSÉGEM NYÍLT PÁROS KONCERTJEGYET NYERNI! CSAK ANNYI KELLENE, HOGY IDE KATTINTVA LÁJKOLJÁTOK NEKEM A KÉPET! MINDEN LÁJKRA HATALMAS SZÜKSÉGEM VAN! KÉREK MINDENIT AKI MÉG NEM LÁJKOLTA LÁJKOLJA. ELŐRE IS KÖSZÖNÖM <3 <3 <3


- Ezzel mit akarsz mondani? - kérdeztem nagyot nyelve. Majd ekkor éreztem, hogy valami cső alakú tárgy nyomódik a hasamnak. 
- Ezt küldi Michael te balfasz. - adta át a levelet. De most perpillanat nem a levele foglalkoztatott a legjobban hanem inkább mások.
Az egyik legjobb barátom őrült pszichopata lett aki fogva tartja Annabellát. A másik két legjobb barátom meg csak próbálnak segíteni de nem hagyom a makacsságom miatt.
- Lejárt az időd Luke. - mordult fel Ashton.
- Én.. én... nem - dadogtam de Calum közbe vágott.
- Kifizetjük amit kérsz. - állt mellém. Calumra pillantottam de amikor visszafordultam csak egy sikítást hallottam és a földön egy mozdulatlan testet. Hirtelen azt se tudtam hol vagyok megállt az idő számomra. Az nem lehet, hogy ő fekszik ott a földön de ekkor azonban valami kemény a hasamnak ütközött és karjaiba zárva bújt hozzám. Annabella. Szemem könnybe lábadt ahogy éreztem, hogy él és hogy semmi baja. Vagyis csak azt hittem, hogy semmi baja. Amikor lenéztem rá kezéből vörös folyadék áztatta át fehér felsőjét ami egyre nagyobb- és nagyobb foltot hagyott maga után a szöveten.
- Vérzik a kezed - néztem aggódó pillantásokkal rá de ő csak rám nézett majd behunyva szemeit bújt hozzám. Próbáltam mindenhogyan takarva ölelni, hogy ne fázzon mivel elkezdett remegni. Most vagy azért remegett mert fázik vagy azért mert akkora sokk érte.
- Akkora egy balfasz vagy Luke Robert Hemmings.. - lépett elő Liz az anyám. - És még te vagy a fiam komolyan mondom nevetségesek vagytok mindannyian. - tartotta felénk a fegyverét majd felhúzta azt.
- Hagyja békén Luke-ot. Ő nem tehet semmiről, hogy maga ekkora egy nyomorék, hogy mások családját és életét tönkre teszi. De ahhoz már tényleg tudás kell, hogy a saját életét is tönkre bassza. - húzódott el tőlem Bella kezét szorítva ahol volt a sebe. Nem engedte, hogy megnézzem neki pedig nagyon aggódtam érte.
- Kérsz még egy golyót kislány? - húzta gúnyos mosolyra száját ami inkább hasonlított vicsorításra mint gúnynak.
- Kösz de nem. De úgyse mered megtenni hiába erősködsz itt nekünk. - állt elém Annabella.
- Ne kérlek Bella most hagyd abba. Nem akarlak a holtak között látni. Nem érted? - szóltam rá erősebben mint ahogy akartam.

*Annabella szemszöge*

Élesen szívtam be a levegőt tüdőmbe és ökölbe szorítottam kezet amitől körmöm belevájt a tenyerembe. Nagyon ideges voltam.
- Na gyerünk hát mire vár még? Mondtam, hogy nem meri megtenni. - nevettem el magam kínosan.
- Te büdös kurva - majd meghúzta a ravaszt. SEMMI. - Mi a...
- Csak nem ezt keresi? - állt meg mögötte Ashton. - Azt hitte képes lennék ennél jobban bántani Annabellát? Hát el kell, hogy szomorítsam. Rájöttem azzal amit mondott Bella, hogy fontosabb a család mint más érdek akár az enyém akár nem. Tudom, hogy ezeket a bűnöket amiket ellenük tettem sose fogják nekem megbocsátani de legalább tudják, hogy mit is érzek valójában.
Hatalmas sziréna armada érkezett meg oda a pici helyre és ellepték a rendőrök. Én csak álltam és figyeltem őket. Nekem ez túl sok ha ilyen lesz továbbra is az életem én idegösszeomlást fogok kapni az egyszer biztos. Csak néztem előre és figyeltem a hivatásukat végző emberkéket de akkor valaki hátulról átkarolt és hajamba fúrtam orrát. Felismertem jellegzetes férfias illatáról.
- Luke.. - de elém állt és egyik ujját számra tette.
- Ne mondj. Tudom jól, hogy mit gondolsz és elfogadom azt a döntést amit hozol velem és velünk kapcsolatban. De én csak annyit kérek tőled, hogy adj nekem még egy utolsó de tényleg utolsó esélyt és ha ezt is elbaszom akkor nyugodtan elküldhetsz a büdös fenébe. Elfogom fogadni de most nem. Túlságosan is szerelmes vagyok beléd mint hittem. - mindvégig szemembe nézve mondta a kis beszédét mintha tudta volna, hogy ez fog történni.
- Rendben. Kapsz még egy utolsó esélyt. De tényleg szeretném azt a Luke-ot megismerni aki valójában vagy. Semmi rájátszás se semmi hazudás vagy csak egy kicsi füllentés. - néztem mélyen csodálatos kék szemébe ami elvarázsolt. Láttam magam szemében és elmosolyodva nyomtam egy édes puha csókot ajkaira. Ajkaink mintha csak egy kirakós utolsó összeillő darabjai lettek volna úgy illettek össze. Lassan kezemet hajába csúsztattam és szorosabban magamhoz húzva faltam ajkait.
Az idő kezdett még hidegebbre válni ezt a szél miatt éreztem. Lengedezni kezdett a hideg szellő ami csontomig hatolva kirázta belőlem a libabőrt. Luke megérezhette, hogy megremegtem mivel levette magáról dzsekijét és hátamra terítve mentünk a rendőrökhöz vallomást tenni, hogy mi mit hogyan láttunk.

Másnap reggel mikor felkeltem az arcomat a nap simogatta. Szememet megdörzsölve keltem fel majd szembesülnöm kellett azzal a ténnyel, hogy egyedül aludtam a szobában. Már éppen elmélyültem volna gondolataimban amikor is kivágódott az ajtó és egy hatalmas mosollyal érkező Luke-ot pillantottam meg.
- Jó reggelt álom szuszékom - hajolt fölém és egy csókot nyomott homlokomra. - Reméltem, hogy felkelsz mert hoztam neked reggelit. - mosolygott rám és ölembe téve a tálcát telis tele finomságokkal bebújt mellém.
- Ezt mind nekem csináltad? - néztem rá álmosan de aranyosan de ő csak bólogatott és etetni kezdett csokival töltött eprekkel.


Már éppen befejeztük volna a reggelit egy csókkal amikor egy üvöltés zavarta meg eddigi tökéletes romantikázásunkat....




Sziasztok :)
Itt a 2. évad ötödik része. Remélem tetszett és tovább fogjátok olvasni Luke, Annabella ÉS EMILY történetet. :D
Ha tetszett nyomjatok egy tetsziket és kommenteljetek. Nyugodtan írhattok építő kritikákat (CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ÉPÍTŐ KRITIKÁT), hogy tudjam min kell és min nem kell változtatnom.
Szép napot :)

6 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett!
    Már nagyon várom az új részt!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen és sajnálom a rengeteg késést :( <3

      Törlés
  2. Nagyon-nagyon-nagyon szuper lett! :) várom a következőt,de Nehogy úgy vedd hogy sürgetlek mert ebből a tökéletességből tök mindegy mikor hozzol új részt csak legyen :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de nyugodtan sürgessél csak :) köszönöm <3

      Törlés
  3. Én most őszintén el mondok neked hogy mi tetszik és mi nem.
    Nem tetszik : állandóan kurva rövid az egész és egyszerűen felbassza az agyamat hogy vége az egész ep. 😢 nem tudom hogy hogy vagy vele de már januárban írtad ezt és most már MÁRCIUS van!!!
    Tetszik : Az egész történet, nem láttam volna meg egy ilyet ami nagyon jó mert tele vagy fantáziával és ez még jól is jött ;) .
    Ja és hozd hamar mert komolyan mondom végül el megyek hozzád és azzal foglak fenyegeti hogy nem mész ki a szobából (mintha büntiben lennél) amíg meg nem írtad a kövi részt.
    Puszi szia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm az őszinte kommentet.
      Próbálom minél hosszabbra írni a részt de valahogy csak nem jön össze de dolgozom rajta! A résszel kapcsolatban tudom, hogy nagyon elvagyok maradva de igyekszem bepótolni.
      Nagyon köszönöm :)
      Elhoztam a következő részt ami kint is van

      Még egyszer nagyon köszönöm a kritikát :) <3

      Törlés