2014. június 30., hétfő

05. rész - Kérlek

- Takarodj innen! - üvöltötte Luke anyukája. Ekkor olyan történt amire én se számítottam. Liz felém jött féktelen haraggal szemében de Luke elém állt megfogta a kezemet és ő kapta a hatalmas pofont.- Na most gyűlöltelek meg! - mondta Luke de még mindig fogta kezemet közben én még mindig le voltam sokkolva attól, hogy pofont adott az édesanyja a fiának. - Megakartad ütni de nem sikerült. Undorító vagy.
- Liz tényleg álljál le!! - szólt rá férje. - Ne verekedjél és főleg ne őket bántsd, Luke kereste egész végig te meg csak ültél és néztél ki a fejedből, és még te vagy felháborodva azon, hogy nem hozta el. Gratulálok.
- Te kis cafka hajléktalan! Te tetted tönkre a családunkat. - keze újra ütésre lendült és még mielőtt valakit újra megütött volna férje lefogta a kezét.
- Most azonnal hagyd ezt abba. Nem igaz, hogy nem bírsz magaddal!! - rántotta vissza. - Luke most vidd innen kérlek Annabell-át valahova máshová de ne vissza ahonnan előkerítetted. MOST! -  üvöltött rá Luke-ra aki kezemet fogva (még mindig) húzott ki a lakásból. Betuszkolt a kocsiba és elhajtott eléggé sietősen. Nem akartam még jobban tönkretenni és felbosszantani a napját a kérdéseimmel. Amikor piros lámpát kaptunk felém vetett egy pillantást.
- Látom szeretnél valamit? - hangjában érezni lehetett a feszültséget és az idegességet is egyaránt. Nyeltem egy nagyot majd ránéztem.
- Nem. - ingattam meg az arcomat. - Nincsen semmi.
- AZ ISTENIT BÖKD MÁR KI MI A FASZT AKARSZ KÉRDEZNI!! - üvöltött rám. Ránéztem és elfogadtam, hogy üvölt velem.
- Nem akarlak ennél jobban felidegesíteni. Sajnálom kérlek ne haragudj rám.
- Tudod, hogy nevetséges vagy?  - nézett rám majd elgyengült az arcán a "méreg ráncai" - Bocsánat nem akartam veled kiabálni és így beszélni. Csak túl nagy rajtam a nyomás. Eddig Emily most meg anya azt hittem legalább nem fog így bántani téged.
- Miért álltál elém és fogtad meg a kezemet? - kérdeztem meg azt ami egész idáig nyomta a szívemet.
- Mert nem akartam, hogy téged üssön meg. Inkább engem és azért fogtam meg a kezedet mert azt gondoltam, hogy elfogsz menni. De talán jobb is lett volna. - miközben ezeket a szavakat mondta leállította a kocsit egy háznál. A garázsból fiúk ordítása és fény szűrődött ki ami nekem nem éppen tűnt annyira biztonságosnak mint amilyenre vagy amilyennek gondoltam.
- Hova jöttünk? - nyeltem egy nagyot és kiszállva a kocsiból egyre jobban kívántam azt, hogy bárcsak a sikátorban lennék a többiekkel.
- A barátaimhoz akik normálisak valamennyire - itt egy másodpercet elhallgatott ami nem nyugtató dolog. - De ne izgulj nem fognak bántani téged. - hátamra tette a kezét és úgy tolt be a garázsba. Ahogy beértem megcsapott azaz irdatlan fiús bűz avagy izzadság, sör és fing szag keveréke. Összehúztam szememet és orromat is és próbáltam nem levegőt venni ami nem sikerült. Az egyik srác fején piros kendő volt így felfogva haját és dob pergő a kezében. A másik akinek barnás szőkés haja volt gitárral a kezében játszadozott egy plüss oroszlánnal, mintha az oroszlán tudna gitározni. És végül de nem utolsó sorban egy fekete hajú srác állt ő is gitárral a kezében és kólát ivott.
- Khm.. Srácok - kiabálta el magát Luke mire mindenki ránk szegezte tekintetét. - Ő itt Annabell Roon ő mentette meg Emilyt. Otthon történt egy kis galiba és szeretném ha itt meghúzhatná magát addig amíg le nem csendesülnek otthona kedélyek.
- Persze csak egy gond van. Mindegyik szoba foglalt. Van egy pót ágyunk de nincs fent hely csak itt lent a garázsban. - húzta el a száját a plüss oroszlános srác. - Hát ha neked ez is megteszi.
- Köszönöm de Luke jobb lenne mindenkinek, hogyha haza mennék és nem másokon élősködnék. De azért köszönöm öm. - nem tudtam a nevet.
- Michael a nevem aki a dob mögött ül ő Ashton és a fekete hajú pedig Calum a csajszi aki melletted áll pedig gondolom hiszen hallottam, hogy tudod a nevét de azért bemutatom szóval az a csajszi aki melletted áll ő Luke. - a többiek mind nevetni kezdtek rajta de én valamiért nem értettem benne a poént hiszen Luke nem lány. Mikor a többiek mind elhallgattak nekem akkor esett le, hogy Luke-ot lánynak becézik és elnevettem magam. Luke-ra néztem és láttam hogy rám mosolyog.
 

- Na akkor ha nem gond akkor itt alszol. - nézett rám.
- De csak is akkor ha nem zavarok. - néztem Michael-re aki csak ingatta a fejét, hogy nem gond. 
Miután Luke elment a srácok elővették nekem a pót ágyat és egy hősugárzót, hogyha az este fáznék akkor nyugodtan kapcsoljam be. Már éppen azt hittem, hogy elmennek aludnék amikor visszajöttek mindannyian egy székkel és leültek körém. 
- Kérünk téged mi srácok, hogy mesélj nekünk egy kicsikét magadról. - azok az értelmetlennek tűnő arcok. Nem akartam magamról beszélni nem akartam feltúrni a múltamat amit majdnem sikerült elásni a dolgokat amíg meg nem történt az, hogy elvették tőlem Emilyt. Sajnálom fejjel néztem a fiúknak tűnő "lányokra" akik csak kutyakölyök szemekkel pillantottak vissza felém.
- Kérlek ne csináljátok ezt velem nem akarom elmondani sajnálom. Olyan dolgok vannak amik felkavaróak. Ha jót akartok magatoknak akkor nem akarjátok hallani.
- De mi igenis szeretnénk hallani. Megértők vagyunk például megértettük azt is, hogy Michael egy plüss oroszlánba szerelmes amit 4 évesen kapott. Ha őt megértettük akkor téged is megfogunk és nem kell attól félned, hogy kifogunk közösíteni. Kérlek szépen. - tette kezét vállamra Ashton. 
- De mondom, hogy nem szeretném. Majd esetleg később ha olyan mértékben vagyunk egymással, hogy én ilyeneket elmerhetek nektek mondani. De még akkor is talán.
Ekkor kivágódott az ajtó és egy ázott magas szőkés barna hajú srác állt az ajtóban. Nagyon ismerős volt az alakja és maga a srác de amikor megláttam leesett az állam. Egy nővel jött vissza.
- Annabell visszajöttem valakivel. - mondta Luke és anyja kezét fogta. - Valaki mondani szeretne valamit neked. Ugye anya? 
- Igen.. - nyelt egyet és rám fordította tekintetét.....


Sziasztok :)
Itt az ötödik rész. Remélem tetszett és tovább fogjátok olvasni Luke és Annabella történetet.
Ha tetszett nyomjatok egy tetsziket és kommenteljetek. Nyugodtan írhattok építő kritikákat (CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ÉPÍTŐ KRITIKÁT), hogy tudjam min kell és min nem kell változtatnom.
Szép napot :)

8 megjegyzés:

  1. Nagyon jó rész lett ismételten :)

    VálaszTörlés
  2. Siess a kovetlezovel:) Nagyon tetszik edsig a blogod:)<3
    xxNikii

    VálaszTörlés
  3. Most találtam rá a blogodra és nagyon tetszik! Még nem olvastam ilyen történetet, szóval nagyon várom a következőt! További ugyanilyen jó munkát;)

    VálaszTörlés
  4. Szia. Nagyon tetszik, ügyes vagy, csakígy tovább :3

    VálaszTörlés