2014. július 23., szerda

08. rész - Tudok róla Luke

- Tudom, hogy ti nem bántanátok még lelkileg sem. - néztem rá Ashtonra. - Hol van már az a rohadt egy pohár víz?
- ITT - száguldott ki Calum vele. Átvettem a poharat és lelocsoltam vele arcát. Elkezdett köhécselni és lassan elkezdte kinyitni szemeit, amikor megjött az orvos.
- Engedjenek oda! - mondta feszülten.
Egy jó ideig vizsgálta Annabellát a doki majd kijött hozzánk.
- Semmi vészes csak nem evett egy ideje és leesett a vércukor szintje. Egyen és igyon sokat! Ha van, valami komplikáció hívjanak. Viszlát. - azzal a doki kocsiba ülve elhajtott.
Mikor bementünk a srácokkal Annabellának hűlt helye volt.
- Annabella - kiabáltam majd az egyik bokor kint a bejárónál elkezdett mozogni, de csak egy macska volt az. 
- Itt vagyok. De ne gyere ide. - hallottam meg hangját egy doboz mögül
- Te mit csinálsz ott? - próbáltam lábujjhegyre állni, de még úgy sem láttam. - Enned kéne.
Ahogy előjött egyáltalán nem ismertem rá. Valami megváltozott, rajta de nem tudom micsoda. Egyszerűen nem akart az agyam rájönni, hogy mi változott meg. Az orvos csinált vele valamit talán? Olyan.. Olyan boldogabbnak tűnt. 
A srácok haza mentek csak én maradtam ott és Michael. Adtunk Annabellnek egy csomó ételt és italt, hogy egyen és igyon, mert szüksége van rá.
- Ne haragudj haver, de kurvára elfáradtam, úgyhogy én most megyek alukálni. Jó éjszakát nektek. - majd ezzel el is ment. Beágyaztam neki, majd amikor elaludt megsimogattam arcát nyomtam homlokára egy puszit és a székre ülve figyeltem, ahogy békésen alszik.
Egyszerűen nem tudom, mit csináljak vele. Nem szeretném, ha itt maradna, de haza sem vi.. De igen.! Vagy mégsem. Senkivel sem szeretnék kiszúrni de, van egy levelem. Felálltam elköszönve Annabellától és elindultam haza. A kereszteződésnél álltam, amikor megláttam a saját anyámat egy másik férfival. Teljesen lefagytam azt se tudtam, hogy perpillanat hol vagyok. A férfi éppen anyám nyakát falta miközben igen csak erotikusan összebújtak. Lefényképeztem majd a mögöttem dudálók miattam el kellet indulnom. Az előbb történtek teljesen elvették a figyelmemet mindenről. Leparkolva a garázshoz mentem be rohanva apuhoz.
- Apu... nézd - szaladtam be a szobájába és megmutattam neki a képeket. Nem lepődött meg az igazat megvallva.
- Tudok róla Luke. Ma tudtam meg. De tudod nekünk jobb lesz anyátok nélkül. Valljuk be vele állandóan a baj volt bármennyire szerettem. Ha szeretnéd a barátnőd Annabell is ide költözhet. - magyarázta mosolyogva a végét apu.
- Apucikám.. ő nem a bará..
- Ugyan Luke. Láttam, hogy hogyan nézel, rá legalább ne hazudj - vágott a szavamba mosolyogva. - Van, egy vendégszobánk oda nyugodtan beköltözhet. Csak annyit kérek tőled, hogy mivel a te vendéged így te gondoskodsz róla! Rendben?
Boldogságomban apa mellé ugrottam az ágyra és szorosan magamhoz húztam.

- Imádlak apa - mosolyogtam őszintén és máris a holnapon járt az eszem, hogy mit fogok neki venni és csinálni. - Nekem most van egy csomó dolgom és kitakarítom a vendégszobát. Aludj jól apucikám. - mondtam majd elmentem a saját szobámba. Levetettem magam az ágyra majd lehajoltam annak aljához és előhúztam a gépemet. Lefújtam róla a port és koszt majd bekapcsoltam. Régi szegényem majd jegyezzem fel a noteszomba, hogy vennem kell egy újat.

Google: Mi kell egy lány szobájába?

Szerettem volna minél nagyobb örömöt szerezni Annabellának, hogy majd teljesen meg is lepődjön az egész dolgon. Rózsaszín cuccok?? Nem szerintem ő inkább az ilyen visszafogottabb dolgokat szereti, mint például az a halvány barna bazsa szín? Nem nem bazsa szín. Bizsama szín a neve? Nem az sem lehet, az hülyén hangzik. Hatalmasat ásítottam, de nem fejeztem be a "munkát". Gyorsan futkostak ujjaim a billentyűzeten és szemem csak úgy siklottak a sorok között. Vajon neki minket kellett átmennie, hogy szegény ide jutott? Luke a feladatodra koncentrálj öregem!
Hajnali 4 felé járhatott az idő, amikor már azt mondtam magamnak LUKE A SZEMGOLYÓID ÉRDEKÉBEN ALUDJÁL! De még akkor sem tettem le.
Kora reggel 6 órakor elrohantam fürdőbe zuhanyozni, hogy lemossam magamról hideg vízzel a fáradságot, de nem volt valami nagyon jó ötlet, hiszen fázni kezdtem. Gyorsan felöltöztem megszárítottam a hajamat majd elmentem az ilyen bútoros szaküzletekbe meg ilyen helyekre. Ruhákat nem igazán mertem neki venni így inkább elmentem a szőnyeg boltba.
- Jó napot! - mentem be az ajtón, ami csengő hangot adott ki magából, hogy valaki belépett a boltba.
- Önnek is. Miben segíthetek? - jött oda hozzám egy 40 év körüli nő, aki első ránézésre kedves.
- Egy lánynak szeretnék szőnyeget venni.
- Uram, de itt csak azt lehet venni. Milyen színbe szeretne szőnyeget vásárolni? - tolta feljebb orrnyergén a szemüvegét és onnan figyelt.
- Valami bazsa szín a neve. Tudja ilyen világos barna.
- Bézs színre tetszik gondolni? - mért végig szemüvege felett, ami kissé valljuk be félelmetes volt.
- Nem! Valami olyasmi a neve, de nem az... Mondom, hogy olyan világos barna a színe. - nem igaz, hogy nem tudja felfogni. Majd megláttam azt a színt. - Á ez az! Ez az a szín, amire gondolok.
- De uram. - fújta ki a levegőt. - Az a bézs szín!
Kínosan elnevettem magam majd megvettem és elspuriztam onnan nehogy még jobban beégessem magamat. A szőnyeget a kocsi csomagtartójába az összes cucc mellé bedobva ültem be a kormány mögé és indultam haza. Beszerveztem a dologba Ash-t és Calum-ot míg Michael Annabellával van.
Vártam a fiúkra, hogy jöjjenek, de addig elkezdtem a munkát. Egyszer csak kivágódik a szoba ajtója.
- SZEVASZ, SZAROS! - jöttek be tesóim a szobába.
- Még hányszor kell elmondanom, hogy nem vagyok szaros? Nem szartam be és nem is szaros semmim se a gatyám se a hajam se SEMMIM! - emeltem ki a szavakat.
- De olyan jó nézni, ahogy felhúzod az agyadat arra, hogy szevasz, szaros. - kezdtek féktelen röhögésbe.
- Ha már bejöttetek - néztem rájuk sunyin és bezártam az ajtót, a kulcsot pedig az alsógatyám széléhez raktam. - Szépen segíthettek nekem rendezkedni. Úgyis annyira oda vagytok a porszívóért és a felmosófáért. - vigyorogtam gonoszan. Erre persze műsírást tettetve elkezdtek dörömbölni az ajtómon és apának rimánkodtak, hogy segítsen nekik.
- Apukaaa ez a szaros akarjuk mondani Luke bezárt minket, hogy segítsünk neki kitakarítani a szobát. Apuka segíts! - rinyáltak.
- Szépen segítsetek Luke-nak és elmehettek este a buliba. - mint a kis angyalok úgy kezdtek el nekem segíteni, kitakarítani a szobát. Ó szóval akkor a buli a megoldás a problémáimra. Na, megálljatok fostosok lesz ez még így se, hogy ti beszarinak fogtok hívni.!
Egy 2 óra múlva csak úgy csillogott minden a két fostos pedig kifáradt. Boldogan nyitottam ki az ajtót majd ők felpattantak és elhúzták a csíkot.

Lementem apuhoz, hogy segítsek neki ebédet főzni, hiszen új vendégünk érkezik.




Sziasztok :)
Itt az nyolcadik rész. Remélem tetszett és tovább fogjátok olvasni Luke és Annabella történetet.
Ha tetszett nyomjatok egy tetsziket és kommenteljetek. Nyugodtan írhattok építő kritikákat (CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ÉPÍTŐ KRITIKÁT), hogy tudjam min kell és min nem kell változtatnom.
Szép napot :)
UI:. NAGYON DE NAGYON sajnálom, hogy eddig nem volt rész de egyáltalán nem volt ihletem és tönkre is ment itt a faluban a ruther központ.
Remélem az olvasóim megmaradtak ha nem akkor így jártam mert eddig nem hoztam a részt.
Remélem többet nem fogok ennyit késni egyetlen egy résszel sem. ű
Még egyszer BOCSÁNAT!
Becca Jasmine xx
UI:. UI:. KÖSZÖNÖM A 46 FELIRATKOZÓT ÉS A 4.100 MEGTEKINTÉST ♥ I LOVE YOU GUYS ♥ I LOVE YOU SO MUCH ♥ (ha valamit elírtam angolból xdd bocsánat de nem vagyok belőle annyira jó)
BOLDOG 4 ÉVET ONE DIRECTION ❤❤❤

1 megjegyzés:

  1. Szia! :) nagyon gratulálok ehez a művedhez! Egyedi! :) szoval csak igy tovabb!

    VálaszTörlés